Beste Onderwijsheld,

Wat is uw wens met uw school? Waar wilt u naar toe? Heeft u een missie of een doel? Is er iets waar u wilt zijn binnen een bepaalde tijd?

Het onderwijsprogramma van Moeiteloos Leren verrijkt u met verschillende gereedschappen waarmee u de school zult laten floreren.
Met de kennis en de gereedschappen die wij u mee gaan geven kunnen alle leraren en docenten weer met volle overtuiging zeggen: "Lesgeven is het mooiste vak dat er is".

MOEITELOOS LEREN DOCEREN

“Een school waarbij iedereen weet waar hij aan toe is”

Hoe prettig zou het zijn als elke leerling weet hoe hij moet leren, plannen en zich moet concentreren of als elke docent zou weten hoe deze vaardigheden gedoceerd kunnen worden. Hoe zou een school er dan uit zien? Wat zal dit doen met de cijfers?

Wanneer Moeiteloos Leren schoolbreed wordt toegepast, zal rust, regelmaat en reinheid heersen. Er is namelijk één planmethode waar iedereen gebruik van maakt. De wiskunde docent kan de leerling ook helpen met het leren van woordjes Engels en iedereen weet onder welke omstandigheden er een hyperfocus ontstaat.

U creëert eenheid op een school die niet eerder voorkwam. Directeur, docent en leerling; iedereen weet waar hij aan toe is.

Dit in combinatie met onze verschillende gereedschappen maakt doceren werkelijk moeiteloos.

Wat is het resultaat van dit programma op de werkdruk?

ONWANKELBAAR TEAM

“Young people need models, not critics.” – John Wooden

In een Onwankelbaar Team kent elk teamlid zichzelf. Ieder teamlid kent zijn eigen unieke kwaliteiten en de kwaliteiten van zijn collega’s. Ook weet ieder teamlid door welke bril hij de realiteit ervaart en op welke manier hij het beste uit zichzelf en zijn collega’s naar boven kan halen. 

De directeur ontdekt hoe zijn ‘rechterhanden’ hem beter kunnen ondersteunen in het uitdragen van zijn missie. Daarnaast krijgt hij inzicht in de verwachtingen van het team.

Door deze kennis is het fundament van de school bijzonder stevig. U creëert rolmodellen! Er ontstaat begrip waardoor je werkelijk in harmonie kunt samenwerken met alle neuzen dezelfde kant op.

Een Onwankelbaar Team. Ziet u het al voor u? 

De "Onwankelbare school"

Deze programma’s gecombineerd geven uw school
een enorme voorsprong. 

Uw school zit stevig in elkaar. Elke docent, leerling en teammanager maakt gebruik van dezelfde leer-, plan- en concentratie methodes.  De teams draaien soepel. Ze weten wat ze aan elkaar hebben en maken gebruik van elkaars kwaliteiten in plaats van dat ze tegen elkaars verschillen aanlopen. 

Persoonlijk hou ik van verbinden.

Laten we kennismaken en onder het genot van een kop koffie of thee een goed gesprek voeren over uw school. Wij versterken u graag bij het uitdragen van uw missie/doel.
Adres

Moeiteloos Leren
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Contacten

Mail: info@moeiteloosleren.nl
Telefoon: 023 302 023 9                 
Whatsapp: +31 (0) 6 38 5318 15