Meester van Focus

Controle over concentratie

Herkenbare situatie? "Mijn dochter is snel afgeleid. Het is ook lastig om die mobiele telefoon weg te leggen; dat vind ik zelf ook moeilijk. Ik wil er niet te heftig bovenop zitten en een politieagent spelen, maar ze zal wel haar huiswerk moeten maken! Ik zou haar graag willen helpen.”

We nemen afscheid van:

 • frustratie en teleurstelling, omdat schoolwerk veel moeite kost;
 • als het dan wél lukt, worden het vaak urenlange huiswerksessies;
 • afleiding door elke beweging of elk geluid;
 • een gebrek aan concentratie, dus maar niet beginnen aan huiswerk;
 • huiswerk dat niet af is voor het avondeten;
 • onrust en stress.

Hyperfocus
Top 10

Hoe gaaf is het als je kind een soort "superpower" kan ontwikkelen waardoor hij of zij zich kan concentreren wanneer hij of zij dat wil?
Wat kan dat opleveren voor je kind?


“The young do not know enough to be prudent, and therefore they attempt the impossible, and achieve it, generation after generation.” Pearl S. Buck

De Oplossing

In 10 stappen

De Hyperfocus top 10 cursus is een stappenplan. Met elke stap wordt concentreren makkelijker en komt je kind verder in zijn/haar concentratie waardoor er een hyperfocus ontstaat.

Het is niet zo vreemd dat kinderen snel afgeleid zijn. Hier zijn twee logische verklaringen voor:

RUIMTE - Je kunt meer informatie verwerken dan de snelheid waarmee iemand praat. Dus als de juf een verhaal vertelt, heeft je kind nog bijzonder veel capaciteit over.

Wat gebeurt er met deze ‘ruimte’? Die wordt opgevuld. Dat kan zijn met het vogeltje dat voorbij vliegt, dagdromen, een buurman die je aantikt of een tekening maken in je schrift.

PRIKKELS - Hoeveel prikkels zijn er nodig om je aandacht vast te houden? De meeste kinderen zitten veel op hun telefoon, kijken Netflix of gamen op hun spelcomputer. Er komt bijzonder veel informatie voorbij in diverse vormen, zoals beeld, geluid en trilling, waardoor je kind op allerlei verschillende manier geprikkeld wordt. En als je kind een boek leest? Op hoeveel manieren wordt je kind dan geprikkeld? En hoe is dat als je het boek dat je leest, niet interessant vindt?

De Hyperfocus top 10 zorgt ervoor dat alle hersencapaciteit die ‘over’ is, wordt gevuld, zodat er geen ruimte meer bestaat voor afleiding en er volledige focus voor het schoolwerk is. 

HOCUS POCUS...
... FOCUS FOCUS.

Een nieuwe overtuiging

Meester van Focus

Wanneer je kind ontdekt dat concentratie niet iets is wat iemand wel of niet heeft, gaat er een wereld voor hem of haar open. Je kind neemt afscheid van de overtuiging dat hij of zij pech heeft en nu eenmaal iemand is die zich niet kan concentreren. 

Je kind krijgt controle over concentratie middels de stappen van de Hyperfocus top 10. Van concentratieprobleem naar superpower; Meester van Focus.

Laat je kind genieten van:

 1. CONTROLE - Je kind weet precies welke stappen hij of zij moet ondernemen om zich te kunnen concentreren. Focus wanneer hij of zij dat wil.
 2. TIJD - Wanneer er focus is, kan er ook doorgewerkt worden.
  Resultaat: het huiswerk is af voor het avondeten.
 3. AFRONDEN - Het gevoel om dingen af te vinken na hard en geconcentreerd werken, is niet uit te drukken in woorden. Met de vaardigheid om te focussen wanneer nodig, kan je kind doorgaan met het maken van huiswerk tot het af is.
 4. RUST- Er zijn veel dingen die om aandacht vragen. Omdat je kind leert hoe hij of zij zijn of haar concentratie kan verdelen, trekt niet alles meer de aandacht van je kind en dat biedt rust. 

Goed kunnen leren, reproduceren en opletten in de les valt of staat met concentratie. Concentratie komt niet uit de lucht vallen, maar met de Hyperfocus top 10 kan je kind leren hoe hij of zij voor zichzelf de ideale omstandigheden kan creëren om zich te concentreren. 

Magisch

Hocus Pocus - Focus Focus

1

Hyperfocus Top 10

Klik hier en doorloop de stappen in het betaalscherm.

2

Volg de cursus!

Na de betaling word je naar een pagina geleid waar je de Hyperfocus top 10 cursus kunt volgen. 

3

Meester van Focus

Volg samen de cursus en je kind kan direct beginnen met het leren concentreren.

Bescheiden

Een bescheiden investering met een groot rendement.
Ontwaak een Hyperfocus in je kind.

Cursus Concentreren
Meester van Focus


67 eenmalig
 • Leren met concentratie gaat sneller! De handleiding om in 10 stappen een Hyperfocus te creëren. 
 • Simpel toepasbare stappen
 • Handleiding voor concentratie
 • Meester van Focus
 • Niet tevreden? Tot 14 dagen na aankoop: 
  Investering terug.

Eindelijk de succeservaring die je kind verdient. 

Het is gewoon bijzonder om te zien hoe tieners met onze gereedschappen steeds meer tot hun recht komen.

023 302 023 9 

Adres

Moeiteloos Leren
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Contacten

Mail: info@moeiteloosleren.nl
Telefoon: 023 302 023 9                 
Whatsapp: +31 (0) 6 38 5318 15