Toetsmeester img

Toetsmeester

Meester over de toets en zenuwen

Een stukje herkenning: "STRESSSS! Morgen heb ik een toets! Die is heel belangrijk, ik weet niet of ik het haal. Heb niet zo goed geslapen vannacht, het lukt me niet om me te concentreren, ken ik het wel goed genoeg? Ik weet hiet niet, ik kan hiet niet AAAAHHH! Dan nog maar een keer mijn boek doorkijken en morgenochtend nog een keer voor de zekerheid." 

We hebben te vaak meegemaakt dat leerlingen uitstekend waren voorbereid op toetsen, maar nog steeds een slecht cijfer haalden. Superfrustrerend. Als uw kind niet gelooft dat hij het kan, krijgt hij gelijk. Het tegenovergestelde is ook waar. Wanneer uw kind gelooft dat hij het kan, krijgt hij ook gelijk.

Met Toetsmeester zetten we alle stress rondom het maken van een toets in een nieuw perspectief waardoor alle stress direct verdwijnt. Daarnaast versterken we hem met verschillende technieken om je stemming onder controle te houden. De sessies zijn zo praktisch dat hij de technieken direct kan toepassen en uitleggen aan een vriendje. Het resultaat?

Stress smelt en uw kind kan met zelfverzekerdheid zijn toets maken. Uw kind is meester over zijn toets.

Praktisch

  1. TWEE SESSIES - Één uur per sessie.

  2. GESCHIKT VOOR - Basisschoolleerlingen en Middelbare scholieren 

  3. FINANCIEEL - € 160,- voor 2 sessies Toetsmeester

KLAAR VOOR DE TOETS? AF!

TOETSMEESTER

Adres

Moeiteloos Leren
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Contacten

Mail: info@moeiteloosleren.nl
Telefoon: 023 302 023 9                 
Whatsapp: +31 (0) 6 38 5318 15