Het 'Rolmodel'

Wees de inspiratie je jij vroeger nodig had.

        7LIFE Communicatiescan

De 7LIFE communicatiescan is een test met 7 verschillende karakterstijlen. Je bent nooit maar één van deze stijlen, altijd een combinatie. Deze combinatie maakt je uniek en geeft je een startpunt om mee te werken. Dit startpunt geeft je inzicht in jezelf, dingen die je al wist maar waar je nog geen woorden voor gevonden had. Je leert jezelf beter kennen, je ontdekt wie je bent.
Mobirise

        Waarom is het zo belangrijk dat je ontdekt wie je bent?

Wanneer jij jezelf leert kennen en ziet hoeveel jij waard bent, wat jouw unieke set met kwaliteiten en talenten zijn en wat jouw potentie is in deze wereld. Hiermee creëer je voldoende eigenwaarde om vrij te zijn van de goede mening van andere mensen, waardoor jij in staat bent om keuzes uit liefde te maken i.p.v. uit angst.

Hiermee kan je in jouw stukje van verantwoordelijkheid het beste van jezelf maken, hierdoor mensen inspireren en uitdagen hetzelfde te doen. Met deze manier van leven maak je automatisch de wereld een betere plek.   

Je bent vrij, omdat je weet wie jij bent. Niemand maakt je iets ander wijs. Jij weet het namelijk al. Dat is een stevig fundament.

        Wat levert het je op? 

Met de 7LIFE scan ontdek je onder welke omstandigheden je floreert.  Wat je onuitgesproken en vaak onbewuste verwachting is van de mensen om je heen, je kwaliteiten, talenten en valkuilen. 

Met deze info creëer je een stukje bewustwording van wat jij te bieden hebt als persoon. Het levert je een stevig fundament en een schitterend startpunt om te ontdekken wie je bent. 


Kwaliteiten + Talenten x Passie = Voldoening

Het volgende level: Rolmodel

Komt tot je bestemming met de volgende stappen:

  1. SOLIDE ID - Nadat je de uitslag hebt ontvangen plannen wij een terugkoppeling van 90 minuten. Tijdens deze sessie licht ik de uitslag toe en kan je al je vragen stellen. Nu hebben we een mooi startpunt.
  2. HET VUUR VAN PASSIE - Waar krijg je energie van? Tijdens deze sessie ontdekken we wat je passie is. We krijgen antwoordt op de vraag: wanneer ga je aan? Wanneer deze vonk overslaat hebben we alleen nog een richting nodig.
  3. DE JUISTE RICHTING - Met je talenten, kwaliteiten en je passie gaan wij kijken in welke positie, opleiding, baan, onderneming of situatie jij het beste tot je recht komt. Nadat we de juiste richting hebben bepaald is het tijd om al je nieuwe kennis in de praktijk te brengen.

Jij bent nu het rolmodel, het voorbeeld. Je gaat het niet allemaal foutloos doen, dat vraagt ook niemand van je (wanneer dit wel zo is moeten we ook even praten). Je strekt je in ieder geval uit naar de beste versie van jezelf.
Door deze reis aan te gaan ben je al een rolmodel. Je laat je omgeving zien dat het de moeite waard is om voor jezelf te zorgen, ergens voor te gaan, een missie te hebben, een duidelijke richting te hebben. 

Door zo te leven geef je geef je de mensen om je heen een goed voorbeeld, je bent een inspiratie, je geeft ze hiermee de mogelijkheid en toestemming om hetzelfde te doen.

Hoe het zo zei, je gaat sowieso een voorbeeld geven. Welk voorbeeld wil je zijn?

Het is geen eindbestemming, het is een reis: A life well lived.

Kom tot je bestemming.  


277

SOLIDE - ID


Sessie 1: 7LIFE scan + Terugkoppeling

Je ontvangt de uitslag van je scan met een persoonlijke terugkoppeling van tijdens een sessie 90 minuten. 

440

Het vuur van Passie


Sessie 1 + 2: 
1. 7LIFE scan + Terugkoppeling
2. Het vuur van Passie


Gecombineerd met een sessie met de terugkoppeling gaan we in de tweede sessie een stap verder. We wakkeren een brandend verlangen in je aan, we ontdekken je passie. 

597

Het Rolmodel


Sessie 1 + 2 + 3 = Rolmodel
1. 7LIFE scan + Terugkoppeling
2. Het vuur van Passie
3. De juiste richting


Met deze 3 sessies heb je de kennis en de gereedschappen in huis om de beste versie van jezelf te zijn en de mensen om je heen te inspireren.

        Zo werkt het

Jij neemt contact op en laat weten hoeveel stappen je wenst te doen. Ik stuur je een online uitnodiging met een persoonlijke link waardoor jij de scan kunt gaan maken. Wanneer je de scan hebt afgerond stuur ik je de uitslag met een voorstel om hem terug te koppelen. 

Help mij het beste
uit mijzelf te halen!

Vul je gegevens in en je hoort snel van ons.

Adres

Moeiteloos Leren
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Contacten

Mail: info@moeiteloosleren.nl
Telefoon: 023 302 023 9                 
Whatsapp: +31 (0) 6 360 85 621

Links

Omega Onderwijs
Huiswerkbegeleiding Haarlem                  

This web page was started with Mobirise